Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Affärsområdet Industri

Affärsområdet Industri består av tre affärsenheter med totalt 18 rörelsedrivande bolag i 14 länder. Affärsområdet fokuserar på nischer inom B2B och drivs av starkt lokalt entreprenörskap i kombination med samarbete inom utvalda områden så som internationell expansion, lean tillverkning och HR. Affärsområdeschefen är ansvarig för att samordna Volatis centrala support och att stödja i förvärvsprocesser.

I affärsområdet Industri ingår tre affärsenheter:

Corroventa

Corroventa är ett teknikintensivt företag som kombinerar innovationskraft med över 30 års erfarenhet inom vattenskadesaneringsområdet. Bolaget är marknadsledande inom premiumsegmentet och fokuserar på att ha en hög grad av service och produktinnovation. Bolaget grundades 1985, har sitt huvudkontor i Bankeryd och cirka 60 anställda. Corroventa förvärvades av Volati 2007.

Tornum

Tornum utvecklar och tillverkar spannmålshanteringsutrustning till lantbruk och spannmålsindustrin. Produktutvecklingen drivs genom ett nära samarbete med kunderna inom både industrin och lantbruket. Bolaget grundades 1989, har sitt huvudkontor i Kvänum och cirka 90 anställda. Tornum förvärvades av Volati 2004.

Ettikettoprintcom

Ettikettoprintcom är en svensk leverantör av självhäftande etiketter och etiketteringsmaskiner. Ettikettoprintcom är ett resultat av en sammanslagning av Ettiketto Labeling Systems och Printcom Grafiska som båda har en lång historik inom etiketteringsbranchen. Huvudkontoret ligger i Malmö och bolaget har cirka 90 anställda. Ettikettoprintcom förvärvades av Volati 2011.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Kontakta oss

Årsstämma 2018

Volati AB (publ), håller årsstämma onsdagen den 16 maj 2018 klockan 15.30 på Nalen, David Bagares gata 17 i Stockholm.

Läs om årsstämman

Kvartalsrapport

Volatis VD Mårten Andersson och CFO Mattias Björk presenterar första kvartalet 2018 den 9 maj 09.00.

Se presentationen här

Pressmeddelanden.

Läs fler pressmeddelanden
Läs fler koncernnyheter
Lediga tjänster inom koncernen

Prenumerera på börsinfo