Sök vårt ledarskapsprogram!

Motiveras du av att utveckla och leda andra och har en ambition att genom ditt ledarskap bygga framgångsrika bolag?

Volati Management Program är ett 18 månader långt ledarutvecklingsprogram uppdelat på minst tre projektplaceringar varav två rotationer sker på våra bolag och en på Volatis huvudkontor. Parallellt med projektarbetet i bolagen ges du möjligheten att utvecklas inom ledarskap och strategi. Vi lägger stor vikt vid din utveckling och erbjuder flertalet utbildningar under programmets gång för att förbereda dig för din framtida roll i koncernen. Du blir också tilldelad en senior ledare inom koncernen som mentor samt en buddy bestående av en VMP-alumn som stöttar dig mer praktiskt. Ett av de två bolagen du gör rotationer på är ditt målbolag, där du fortsätter arbeta i en ledande befattning när programmet är slut.

Vi söker minst 4 personer som ska göra denna spännande resa tillsammans. Ni kommer att knyta ett nära band till varandra och ingå i programmets nätverk bestående av ett tjugotal personer. Här ges möjlighet att utbyta erfarenheter och lärdomar sinsemellan, både under formella och informella tillfällen.

Vem är du?

Vi på Volati vet att personer med naturlig fallenhet för att utveckla och leda andra kommer från olika sorters bakgrunder, privat som professionellt. Samtidigt tror vi att vissa förutsättningar behöver finnas för att vi ska kunna utvecklas tillsammans. Vi tror därför att du som söker till oss:

  • Har en tydlig ledarambition kombinerat med en personlig mognad och motiveras av att utveckla, stötta och leda andra människor.
  • Har en ambition att genom ditt ledarskap utveckla och bygga framgångsrika bolag
  • Är öppen, ambitiös och handlingskraftig, med en förmåga att hantera olika människor och situationer
  • Är social och har ett kontaktsökande sätt som underlättar kommunikation genom hela organisationen
  • Har 2–4 års arbetslivserfarenhet efter universitets/högskolestudier
  • Meriterande är att aktivt ha utvecklat sin ledarskapsförmåga, till exempel genom att anta ledarskapsroller i allt från idrott, föreningsliv, studentorganisationer, arbetsliv, etc.

Ansökan

Nästa program startar i augusti 2025 och vi välkomnar ansökningar löpande tilll info@volati.se.

Bilägg CV och personligt brev i din ansökan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Hugo Carlsson på 0735-08 00 21 alternativt hugo.carlsson@volati.se

Välkommen till Volatis gemenskap!

Aktuellt

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig byggsten i Volatis ambition att skapa långsiktigt värde över tid.

Årsredovisning 2023

2023 markerar ett 20 årigt jubileum för Volati.

Delårsrapport Q2

Volati presenterar delårsrapport för januari-juni 2024.

Årsredovisning

Ta del av Volatis värld i vår årsredovisning

I årsredovisningen kan ni bland annat läsa mer om Volatis värdeskapande affärsmodell och hur vi arbetar långsiktigt med organisk utveckling genom fokus på kompetens och ledarskap. Total genomförde vi under 2023 fem förvärv som tillsammans tillförde över 600 Mkr i årsomsättning och stärker våra befintliga plattformar genom positiva synergier

- Andreas Stenbäck, VD Volati.

Läs mer