Ettiketto Group

Ettiketto Group är en integrerad koncern som förvärvar och utvecklar bolag inom etikettindustrin. Genom ett antal förvärv de senaste åren har Ettiketto Group skaffat sig en stark position på den skandinaviska marknaden med branschens bredaste produktportfölj och kundbas. Erbjudandet består av självhäftande etiketter till olika typer av applikationer; från dekoretiketter till tekniskt avancerade etiketter inom medicinteknik.

Etiketto Group tillhandahåller även etiketteringsmaskiner som integreras i kundernas produktionslinjer; vilket gör koncernen till en helhetsleverantör inom etikettlösningar. Koncernen kännetecknas av både stabil organisk tillväxt och en förmåga att genomföra värdeskapande tilläggsförvärv.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Ettiketto Group

Rikard Ahlin

VD affärsområde Ettiketto Group

E-post: ran@ettiketto.se

Mobil: 070-883 69 30

Ettiketto Group

Våra affärsenheter

Ettiketto är en helhetsleverantör av egentillverkade etikettlösningar.

Information

Genom sina fem produktionsenheter tillverkar Ettiketto självhäftande etiketter till främst kemi-, livsmedel- och hygienindustrin, men även till alla andra tillverkningsindustrier. Ettiketto levererar också ett brett utbud av kringutrustning och service så som egenproducerad etiketteringsutrustning och skrivare. Därmed är man en av Nordens helhetsleverantörer av egenproducerade etikettlösningar.

Besök Ettiketto


Beneli tillverkar komplexa och högförädlade självhäftande produkter.

Information

Innovativ tillverkare av tryckt elektronik, såväl som komplexa självhäftande applikationer med höga kvalitetskrav, till kunder inom främst medicinteknik- och fordonsindustrin med särskilt höga krav. Beneli erbjuder marknaden en komplett helhetslösning från idé, produktionsutveckling, produktion och montering, via dess svenska produktionsenhet.

Besök Beneli


Aktuellt

Hållbarhet

Volatis värdegrund bygger på ansvarstagande som en förutsättning för vår gemensamma framtid.

Telefonkonferens

Volati inbjuder till en presentation av bokslutskommuniké 2022 vid en webbsänd telefonkonferens fredagen den 10 februari kl 09.00.

Nytt affärsområde

Ettiketto Group har nått en sådan storlek att det nu blir ett självständigt affärsområde inom Volati.

Om Volati

Årsredovisning

Ta del av Volatis värld i vår årsredovisning

Under 2021 har vi kunnat upprätthålla en fortsatt hög förvärvstakt och leverera en stark resultattillväxt.

- Andreas Stenbäck, VD Volati.

Läs mer