Vi stödjer 2014

Delad framgång blir dubbel framgång

Cancerforskning, kampen mot ebola och utsatta barn. Det här var några av de frågor som engagerade medarbetarna hos oss och våra dotterbolag mest under 2014. Det framgick när de fick rösta på organisationer dit vi skulle skänka årets julgåva, motsvarande 1 000 kronor per anställd.

- För oss är det självklart att bidra till en värld som vi själva vill leva i och se våra barn växa upp i. Därför har vi valt att engagera oss socialt - och vi hoppas inspirera även andra att göra det. För 2014 donerar vi 1000 kronor per anställd, totalt 878 000 kronor, berättar Karl Perlhagen, Volatis ordförande.

Tidigare har Volatis stöd gått till organisationerna Läkare utan gränser och Hand in Hand. I år har samtliga medarbetare haft möjlighet att själva vara med och påverka vilka välgörenhetsorganisationer som skulle få pengarna - och hur de skulle fördelas.

- Vi är väldigt glada att så många har engagerat sig och deltagit i omröstningen - totalt 75 procent av alla anställda. Vi vill att våra medarbetare ska vara stolta över att arbeta i ett bolag ägt av Volati. Att visa ansvar gentemot vår omvärld är ett sätt för oss att förtjäna en sådan stolthet, säger Karl.

Sammanställningen visar hur mycket respektive organisation får

Organisation Belopp
Cancerfonden 575 000 kr
Läkare utan gränser 147 000 kr
SOS Barnbyar 79 000 kr
Rädda Barnen 53 000 kr
Hand in Hand 24 000 kr

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Våra affärsområden

Volati är en industrigrupp organiserade i de två affärsområdena Salix Group och Industri.

Extra bolagsstämma

Volati håller extra bolagsstämma måndagen den 20 september 2021.

För investerare

Vi förser investerare, analytiker och andra intresserade med tydligt och aktuell finansiell information.