Vi stödjer 2014

Delad framgång blir dubbel framgång

Cancerforskning, kampen mot ebola och utsatta barn. Det här var några av de frågor som engagerade medarbetarna hos oss och våra dotterbolag mest under 2014. Det framgick när de fick rösta på organisationer dit vi skulle skänka årets julgåva, motsvarande 1 000 kronor per anställd.

- För oss är det självklart att bidra till en värld som vi själva vill leva i och se våra barn växa upp i. Därför har vi valt att engagera oss socialt - och vi hoppas inspirera även andra att göra det. För 2014 donerar vi 1000 kronor per anställd, totalt 878 000 kronor, berättar Karl Perlhagen, Volatis ordförande.

Tidigare har Volatis stöd gått till organisationerna Läkare utan gränser och Hand in Hand. I år har samtliga medarbetare haft möjlighet att själva vara med och påverka vilka välgörenhetsorganisationer som skulle få pengarna - och hur de skulle fördelas.

- Vi är väldigt glada att så många har engagerat sig och deltagit i omröstningen - totalt 75 procent av alla anställda. Vi vill att våra medarbetare ska vara stolta över att arbeta i ett bolag ägt av Volati. Att visa ansvar gentemot vår omvärld är ett sätt för oss att förtjäna en sådan stolthet, säger Karl.

Sammanställningen visar hur mycket respektive organisation får

Organisation Belopp
Cancerfonden 575 000 kr
Läkare utan gränser 147 000 kr
SOS Barnbyar 79 000 kr
Rädda Barnen 53 000 kr
Hand in Hand 24 000 kr

Aktuellt

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig byggsten i Volatis ambition att skapa långsiktigt värde över tid.

Årsredovisning 2023

2023 markerar ett 20 årigt jubileum för Volati.

Delårsrapport Q1

Volati presenterar delårsrapport för januari-mars 2024.

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig byggsten

För att kunna fortsätta växa och vara långsiktigt konkurrenskraftiga behöver vi integrera hållbarhet i allt vi gör. I vår hållbarhetsredovisning beskrivs Volatis och affärsenheternas arbete kring hållbarhet.

Läs mer