Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Affärsområdet Konsument

Affärsområdet Konsument består av tre affärsenheter med totalt nio rörelsedrivande bolag i fem länder. Affärsenheterna fokuserar på olika nischer inom B2C och drivs av starkt lokalt entreprenörskap i kombination med samarbeten inom utvalda områden såsom databasmarknadsföring, digitalisering och e-handel. Affärsområdeschefen är ansvarig för att samordna Volatis centrala support och att stödja i förvärvsprocesser.

I affärsområdet Konsument ingår tre affärsenheter:

Besikta Bilprovning

Besikta Bilprovning förvärvades av Volati 2013 och är ett av de ledande besiktningsföretagen i Sverige med cirka 150 besiktningsstationer fördelat på cirka 130 orter. Bolaget grundades 2012 som en del av AB Svensk Bilprovning efter att den svenska besiktningsmarknaden avreglerades 2010. Under 2015 utförde Besikta Bilprovning 1,4 miljoner besiktningar och under 2016 stärkte bolaget sin marknadsposition i och med förvärvet av ClearCar. Besikta Bilprovning är oberoende och opartiska genom ackreditering av Swedac, en statlig myndighet som övervakar besiktningsmarknaden och kontrollerar att befintliga regelverk följs. Besikta Bilprovning har cirka 550 anställda och huvudkontor i Malmö.

NaturaMed Pharma

NaturaMed Pharma är en skandinavisk leverantör av receptfria kosttillskott, läkemedel och hälsoprodukter som skickas direkt till konsumenter i abonnemangsbaserade lösningar. Bolaget grundades 1992, har sitt huvudkontor i Drammen och har cirka 30 anställda. Bolaget förvärvades 2014 av Volati.

me&i

me&i tillhandahåller primärt barn- och damkläder som säljs i hemmet och online. Bolaget har drygt 850 säljare som arbetar med att arrangera homeparties och marknadsföra me&i främst genom sociala medier. Bolaget grundades 2004, har sitt huvudkontor i Malmö och cirka 30 anställda. me&i förvärvades av Volati 2013.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Kontakta oss

Årsstämma 2018

Volati AB (publ), håller årsstämma onsdagen den 16 maj 2018 klockan 15.30 på Nalen, David Bagares gata 17 i Stockholm.

Läs om årsstämman

Kvartalsrapport

Volatis VD Mårten Andersson och CFO Mattias Björk presenterar första kvartalet 2018 den 9 maj 09.00.

Se presentationen här

Pressmeddelanden.

Läs fler pressmeddelanden
Läs fler koncernnyheter
Lediga tjänster inom koncernen

Prenumerera på börsinfo