Affärsområdet Akademibokhandeln

Affärsområdet Akademibokhandeln består av en affärsenhet med totalt två rörelsedrivande bolag i Sverige. Akademibokhandeln består av Sveriges ledande bokhandelsaktör, Akademibokhandeln, samt nätbokhandeln Bokus. Affärsområdet fokuserar omnikanalförsäljning av böcker och pappersvaror.

I affärsområdet Akademibokhandeln ingår en affärsenhet, bestående av två rörelsedrivande bolag; Akademibokhandeln och Bokus.

Akademibokhandeln & Bokus

Akademibokhandeln AB, med dotterbolaget Bokus AB, driver den marknadsledande bokhandelskedjan Akademibokhandeln med 107 butiker (centralägda och franchise) och nätförsäljning, samt nätbokhandeln Bokus, som erbjuder flera miljoner böcker från hela världen. Akademibokhandeln AB har cirka 500 anställda. Med visionen "Läsglädje för alla, varje dag" vänder de sig till privatpersoner, företag, bibliotek och offentlig verksamhet.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.


Kontakta oss

Årets julgåva

Volati har de senaste tio åren skänkt 1000 kronor för varje anställd, vilket i år innebär att vi skänker ca 1,8 miljoner, till ett utvalt välgörande ändamål som ligger oss varmt om hjärtat.

Läs om Hand in Hand

Presentation av bokslutskommuniké 2017

Volatis VD Mårten Andersson och CFO Mattias Björk presenterar Bokslutskommuniké 2017

Se presentationen här

Pressmeddelanden.

Läs fler pressmeddelanden
Läs fler koncernnyheter
Lediga tjänster inom koncernen

Prenumerera på börsinfo