Volati fortsätter att stödja Hand in Hand genom årets julgåva

Fotograf/Källa: Hand in Hand / Kenya

Fotograf/Källa: Hand in Hand / Kenya

Volati har de senaste tio åren skänkt 1 000 kronor för varje anställd i koncernen till ett utvalt välgörande ändamål som ligger oss varmt om hjärtat. Årets gåva går till Hand in Hand som vi stött under flera år.

Hand in Hand är en utvecklingsorganisation som bekämpar fattigdom genom att primärt stödja fattiga och utsatta kvinnor. Med hjälp av utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån kan människor starta egna företag, ta sig ur fattigdomen och förse sina familjer med mat på bordet.

Tack vare små familjeägda företag förändras en hel familjs situation. Kvinnor har en viktig social och ekonomisk inverkan på både samhälle och familj och är Hand in Hand ser därför dem som nyckeln till att utrota fattigdom.

Jobs for change

För stödet från Volati om cirka 1,8 Mkr kommer 3 500 personer att utbildas och 2 500 nya företag skapas genom Hand in Hands julprojekt "Jobs for change". Två byprojekt i Kenya som pågår i 2,5 år kommer att startas och därutöver får Hand in Hand bidrag till sitt övriga arbete med entreprenörsträning och utbildning. Detta gör Volati till ett partnerföretag till Hand in Hand.

- När allt kommer omkring känns samarbetet med Hand in Hand som vår absolut mest givande investering, säger Mårten Andersson verkställande direktör på Volati.

Vill du också vara med och bekämpa fattigdom? Skänk pengar till Hand in Hand.

Läs mer på handinhand.nu.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.


Kontakta oss

Årets julgåva

Volati har de senaste tio åren skänkt 1000 kronor för varje anställd, vilket i år innebär att vi skänker ca 1,8 miljoner, till ett utvalt välgörande ändamål som ligger oss varmt om hjärtat.

Läs om Hand in Hand

Inbjudan till telefonkonferens

Volatis VD Mårten Andersson och CFO Mattias Björk presenterar Bokslutskommuniké 2017 den 22 februari 09.00.

Läs inbjudan här

Pressmeddelanden.

Läs fler pressmeddelanden
Läs fler koncernnyheter
Lediga tjänster inom koncernen

Prenumerera på börsinfo