Information

Vi ser fram emot att få Välkomna dig till Volati Management Meeting 2022 som i år är på Falkenberg Strandbad den 23-25 maj!

  • Management Meeting börjar med registrering i huvudbyggnaden klockan 11.00-12.00 samt lunch 12.00-13.00. Mötet börjar 13.00. Den 25 maj avslutas eventet med frukost. Det är inte några möten den dagen.
  • Vi har satt samman ett väldigt spännande och inspirerande program och från scenen får ni möjlighet att lyssna till bland annat Volatis VD Andreas Stenbäck, Grundare och Ordförande Patrik Wahlén och CFO Martin Aronsson.
  • Vi är även väldigt glada över att få välkomna flertalet prominenta externa talare att bli inspirerade av, bland annat Professor Kjell A Nordström. Programmet kommer längre fram.
  • Angående Covid 19 ber vi er som har symton att stanna hemma alternativt testa er innan er ankomst.
  • I år kommer vi inte att dela ut någon Give away till er deltagare som vi tidigare har gjort. Vi har i stället donerat dessa pengar till UNHCR, FN:s Flyktingorgan.

Falkenberg Strandbad är beläget på vackra Skrea strand, endast en timmes bilfärd från Göteborg. Det är drygt två timmar med bil från Malmö eller Jönköping. Det tar bara 40 minuter med bil från Halmstads flygplats och ca 60 minuter från Ängelholms flygplats.

Vi kommer att ha hela anläggningen för oss själva vilket gör det möjligt att ha trevliga samtal och mycket skratt.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Våra affärsområden

Volati är en industrigrupp organiserade i de två affärsområdena Salix Group och Industri.

Delårsrapport Q1

Volati presenterar delårsrapport för januari-mars 2022.

För investerare

Vi förser investerare, analytiker och andra intresserade med tydligt och aktuell finansiell information.