Talare på Management Meeting 2019


Annika Winsth

Annika Winsth är Chefsekonom på Nordea sedan 2008. Hon har en bakgrund på Finansdepartementet och har blivit utsedd till "Årets Bankprofil" av tidningen Privata Affärer. 2018 blev Annika hedersdoktor vid Ekonomihögskolan Lunds Universitet.


Emma Hernell

Emma Hernell är vice VD på Handelnsutredningsinstitut (HUI) sedan 2017. HUI är ett analys- strategi-, och forskningsföretag som arbetar med kunder i och utanför handeln i syfte att kartlägga och förstå handelns utmaningar, att utveckla lönsamma affärsmodeller och bistå med statistik och beslutsunderlag. Emma har tidigare arbetat på United Minds och är en frekvent anlitad talare och rådgivare kring konsumentbeteende och konsumenttrender.


Michael Treschow

Michael Treschow är en av Sveriges mest välrenommerade näringslivsprofiler genom tiderna. Han har varit VD och Koncernchef för Atlas Copco och Electrolux, samt styrelseordförande för Ericsson, Electrolux och Svenskt Näringsliv. Michael är förnärvarande bland annat ordförande i styrelsen för Unilever.


Johan Sjöström Bayer, Partner

Johan har mer än 20+ års erfarenhet som strategikonsult. Han har en betydande erfarenhet inom commercial due diligence, strategiformulering och genomförande t.ex. för tillväxtprogram med multinationella bolag och varumärken

Strategy& är en ledande strategikonsultfirma med 3,5000+ anställda som är verksamma i 70+ länder. Strategy& har ett team i Stockholm med ~30 strategikonsulter specialiserade I tillväxtstrategi kostnadstranformation så väl som commercial due diligence I en rad olika industrier såsom konsumentvaror, tjänstesektorn, tillverkning, teknologi, media och telekom.


Niklas Löfling, Ulrica Lindunger

Vadestra är en svensk managementkonsult som sedan 2007 erbjuder rådgivning inom tillväxtstrategier, förvärv och operational excellence, samt handfast stöd vid implementering. Vadestras kunder är nordiska företagsledningar och nordiska investerare. Vadestra har sedan 2013 varit involverade i ett flertal samarbeten med såväl Volati som med bolagsledningar från tre av Volatis fyra affärsområden.


Marika Skärvik

Marika Skärvik har varit en inspirerande ledare, efterfrågad föreläsare och operativ chef de senaste 25 åren i ett antal olika företag och har haft ett antal VD uppdrag och styrelseposter.
År 2005 blev Marika vald till årets Chef med motiveringen att hon förenar fokus på affärer och resultat med ett gediget intresse för de människor hon är satt att leda. Marika blev också 2009 och 2010 utsedd till en av de 125 mäktigaste kvinnorna i näringslivet enligt Veckans affärer. Marika har också tio års erfarenhet som mentor och coach för chefer. Marika har skrivit den populära boken Omänskligt mänsklig- när empatin står i vägen för framgångsrikt ledarskap.


Karin Volo

Karin Volo, Chief Joy Bringer and CEO of Evoloshen, will be sharing her inspiring personal story of overcoming her biggest life challenge of being wrongly accused and losing almost four years of her life. Her story has been on Sommar i P1 and Skavlan and now you can hear it directly from her. She will also share how she has turned this experience into the transformative work she does today in helping organizations and leaders work strategically with their culture, build trust, and increase engagement.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.

Våra affärsområden

Volati är en industrigrupp organiserade i de två affärsområdena Salix Group och Industri.

Delårsrapport Q3

Volati presenterar Delårsrapport för januari-september 2021.

För investerare

Vi förser investerare, analytiker och andra intresserade med tydligt och aktuell finansiell information.