Finansiell information

Välkommen till Volatis investerarsidor. Det är vår policy att förse investerare, analytiker och andra intresserade med tydligt och aktuell finansiell information för att förbättra förståelsen av den nuvarande och förväntade utvecklingen av Volati. Ta gärna kontakt med oss om du inte hittar den information du söker.

Volati är en industrigrupp bestående av 14 affärsenheter organiserade i de fyra affärsområdena Handel, Konsument, Akademibokhandeln och Industri. Totalt har Volati ett femtiotal rörelsedrivande bolag i 16 länder med störst andel av omsättningen i Sverige. Den finansiella utveckling sedan verksamheten grundades framgår av diagrammet nedan (angivet i Mkr). Akademibokhandeln är en del av Volati från och med den 3 juli 2017.

Stark utveckling sedan starten 2004.

Delårsrapport

Volati presenterar Bokslutskommuniké januari–december 2017

Volati Årsbok 2016

För att beställa en tryckt version av ÅR klicka här.

Har du det vi söker?

Vi söker ständigt nya förvärv, dels tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter och dels förvärv som kan utgöra nya affärsenheter i Volati.


Kontakta oss

Årets julgåva

Volati har de senaste tio åren skänkt 1000 kronor för varje anställd, vilket i år innebär att vi skänker ca 1,8 miljoner, till ett utvalt välgörande ändamål som ligger oss varmt om hjärtat.

Läs om Hand in Hand

Presentation av bokslutskommuniké 2017

Volatis VD Mårten Andersson och CFO Mattias Björk presenterar Bokslutskommuniké 2017

Se presentationen här

Pressmeddelanden.

Läs fler pressmeddelanden
Läs fler koncernnyheter
Lediga tjänster inom koncernen

Prenumerera på börsinfo